sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Tunnelma katossa

Keskiviikkona olin työpäivän jälkeen niin uuvuksissa, että päätin jättää kuluneelta viikolta ohjatut treenit väliin. Niinpä torstaiaamuna hyppäsin aikaisin ylös ja lähdin Taikan ja Tiaran kanssa hallille. Käytiin yhdistetyllä aamu- ja lämmittelylenkillä ja mentiin Tiaran kanssa treenaamaan. Tehtiin ensin keppejä pariin kertaan, jonka jälkeen jatkettiin A:n parissa. Putki pidettiin edelleen lähellä A:ta, mutta tällä kertaa otettiin vauhtia. Tehtiin ennen A:ta siis 2-5 esteen ratapätkiä ja A:n jälkeen putki. Tiara tulee mielestäni ihan hyvällä laukalla esteen ja kestää mun liikettä ja vaihtelevia sijainteja. Osumat on joka kerta puhtaita. Testailtiin vielä pariin kertaan keppejä, ne sujuu nyt ilman viimeistäkin verkonpalaa! Lopuksi Tiara sai leikkiä pallonsa kanssa ja minä tein Sporttitassun fysiikkatreenin. Juoksutreenissä Tiara toimi tsempparina juosten mun mukana pallo suussa.


Kotona ollaan taas kaivettu tasapainotyyny vaatehuoneesta esiin ja alettu treenaamaan sen kanssa niin koiria, kuin omistajaakin. Seuraavaksi pitäisi ottaa taas pallo käyttöön ja alkaa sen kanssa jumppaamaan. Taikalla on ihan huippuhyvä tasapaino ja se taiteileekin pallolla vaikka mitä, mutta Tiara kaipaa lisää kehonhallintaharjoittelua.

Eilen oltiin taas treenaamassa A:ta. Sonia tuli meitä kouluttamaan asiassa eteenpäin ja treenin jälkeen fiilis olikin ihan loistava. Saatiin hyviä eväitä seuraaviin treeneihin ja neuvoja miten edetä jatkossa. A:n jälkeistä putkea saatiin siirrettyä jo neljään metriin ja ennen A:ta alettiin tekemään mm. valsseja, ettei aina tultaisi täysillä A:lle. Kokeiltiin myös lisätä putken sijaan A:n jälkeen hyppy, mutta se oli vielä toistaiseksi liian haastava. Nyt jatketaan A - putki -treeniä ja aletaan lisäksi treenaamaan myös hyppyä A:n jälkeen. Tästä tulee niiin hyvä!

Tiaran kanssa aletaan ottamaan pientä kuntokuuria sekä koiralle, että omistajalle. Pääpaino on tietysti koirassa - missäs muussakaan - jotta saadaan rakennettua parempi lihaksisto Tiaralle. Se on tällä hetkellä ihan hyvässä kunnossa, mutta ei riittävän hyvässä. Se jaksaa hyvin treenata, mutta sille halutaan lisää voimaa, jotta saadaan optimaalinen suoritus A:lle. Seuraavaksi siis alkaa treenisuunnitelman teko.

Laitoin tänään aamulla kaksi näyttelyilmoittautumista ensi kuun ryhmänäyttelyihin Sastamalaan ja Euraan. Meidät voi siis nähdä siellä, kun poistutaan mukavuusalueelta ja mennään näyttelykehään pyörähtämään. Nyt, kun ei kisata agilityssä, on pakko päästä edes johonkin "kilpailuihin".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua ja tästä johtuen kommenttisi ei tule heti näkyviin. Maltathan siis mielesi ja lähetät kommenttisi vain kerran.