perjantai 17. maaliskuuta 2017

Edistysaskelia

Kuun alkupuolella oltiin puolittamassa Elina Jänesniemen yksäriä seurakaverin kanssa. Tiara pääsi ensimmäistä kertaa sitten alkeiskurssin vieraaseen halliin treenaamaan. Pohja oli hieman erilainen, kuin mihin ollaan totuttu ja siinä vaiheessa, kun Tiara laski kuononsa maahan, olin varma, että me tultiin tänne vaan haistelemaan. Haistelut loppui kuitenkin siihen, kun Tiara pääsi radalle ja oli kiva huomata, ettei Tiara välitä vieraasta hallista. Tehtiin pientä radanpätkää ja tuli taas pitkästä aikaa sellainen olo, että mähän liikun ja ohjaan ihan oikeasti, eikä meno tuntunut yhtään kankealta. Yksi ilonaihe oli myös se, että kaikki 30 cm rimat pysyi hienosti ylhäällä eipä niitä silti ole aiemminkaan pudoteltu, on vaan niin vähän tehty niillä ja vauhti oli kohdillaan.

Kotiläksyjä tarttui mukaan aimoannos. Sylkkäri on ollut vähäisellä käytöllä ja sen tekeminen s-linjalla oli minulle vaikeaa. Tiara lähti hienosti ohjaukseen, kun vain oma ohjaus oli oikeanlainen - sehän se haaste taas olikin... Lisäksi treenilistalle tuli myös hyppyjen vaikeammat kulmat. Kepeillä häivytellään nyt viimeistä verkkoa leikkaamalla verkosta aina vähän pois.Viime aikoina ollaan treenailtu juoksu-A:ta eteenpäin ja kohta saiskin alkaa lisäämään perään putkea, kun vaan oma rohkeus riittää. Tiara tekee A:n hyvällä laukalla ja oikealla palkkauksella osumat on varmoja. Kepeillä ollaan häivytelty viimeistä verkkoa ja sitä on jäljellä suunnilleen 20 cm. Joka treenin jälkeen leikkaan siitä kaistaleen pois. Kepit on tosi hyvällä mallilla ja erilaiset ohjaukset onnistuu hienosti. Keskiviikkona tehtiin kepeille muun muassa persjättöjä ja päällejuoksuja ja molemmat meni ihan nappiin,.

Kisaikäkin on tullut täyteen. Pitkitän nyt vielä hetken sitä mittausta, jos vaikka karvanlähdön jälkeen mittaisi... Kuitenkin A on vielä kesken ja kontaktierottelutreeni edessä, joten en pidä mittauksenkaan kanssa kiirettä.

Kisakirjakin on jo hommattu, mittausmerkinnät vain uupuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua ja tästä johtuen kommenttisi ei tule heti näkyviin. Maltathan siis mielesi ja lähetät kommenttisi vain kerran.